Obtine rapid si simplu certificare ISO

Experti in servicii de certificare ISO. Poti conta pe noi.

ISO 9001:2015 – Sisteme de management al calitatii

ISO 9001:2015 are in vedere o abordare bazata pe managementul proceselor organizatiei si, de aici, o structura mult mai logica, orientarea catre client si evaluarea satisfactiei acestuia, precum si angajamentul top managementului pentru o imbunatatire continua.

ISO 14001:2015 – Sisteme de management de mediu

Standard de referinta, ISO 14001:2015 cere unei organizatii sa declare ce face in privinta reducerii impactului asupra mediului inconjurator; sa puna in practica ce a declarat in politica de mediu; sa inregistreze ce s-a intamplat si apoi sa invete din experiente.

OHSAS 18001 / ISO 45001: 2018 – Sisteme de management al securitatii ocupationale

Standard de referinta, OHSAS 18001 / ISO 45001: 2018 este un model pentru organizatiile care vor un control mult mai bun asupra tuturor riscurilor profesionale. Acesta a fost gandit pentru a putea completa sistemele de management de mediu si al calitatii, bazandu-se pe cerinte pentru gestinarea eficienta a riscurilor profesionale si formarea unui forme de prevenire pentru angajati.

ISO 27001 & ISO 27002 – Certificarea Sistemului de Management al Securitatii Informatiei

Certificarea si implementarea unui SMSI reprezinta o decizie strategica pentru orice tip de organizatie deoarece acesta garanteaza securitatea informatiilor ale societatii certificate si a informatiilor partenerilor de afaceri si a clientilor.

HACCP / ISO 22000 – Sistem de management pentru siguranta alimentului

Standard de referinta, HACCP / ISO 22000 este abrevierea de la Hazard Analysis & Critical Control Point. Obtinerea unei certificari HACCP / ISO 22000 arata clientilor dumneavoastra ca aveti implementate tehnicile si cerintele pentru a asigura o siguranta a alimentelor.

SA 8000 / ISO 26000 – Responsabilitate sociala

Globalizarea economica constituie o provocare pentru organizatiile din intreaga lume. In acest context, tematica Responsabilitatii Sociale capata o importanta din ce in ce mai crescuta in prezent, la nivel mondial, constituind nu de putine ori un criteriu de departajare la licitatiile in care sunt implicati agenti economici cu profil de activitate asemanator cu cel al organizatiei dumneavoastra.

logo-imab


Din martie 2021 am obtinut acreditarea internationala de la IMAB:
“International Management Accreditation Board”

ISOTRANS SRL

Conform acreditarii, putem certifica mai multe standarde fata de cele prezentate

Peste 1000 de companii din Europa au avut incredere in noi. Suntem concentrati sa oferim cele mai bune servicii din piata.

+ 0
Clienti multumiti
5/5
0
Standarde iso
+ 0
Certificate iso emise
0
Tari in care emitem certificate

Acreditarile noastre

Apeleaza la specialistii ISOTRANS pentru a otine certificarea ISO 9001
rapid si la cel mai bun pret.